Zamieszczone przez ary
Łopuszańska/Warszawa - czy ktoś rzuciłby okiem na auta?
Zwiń
X
-
Łopuszańska/Warszawa - czy ktoś rzuciłby okiem na auta?
Czy któryś z kolegów bywa może w okolicy ul. Łopuszańskiej (47) w Warszawie i mógłby zupełnie wstępnie ocenić stopień atrakcyjności stojących tam (kilku) samochodów? Chodzi mi o wstępnie rzucenie okiem i ocenę czy przynajmniej wizualnie warte są dalszego dokładnego obejrzenia?
-
-
Agamek12, co tam jest?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Stoją tam Ople Zafiry w dobrej cenie...
śmigałem Astrą G, Astrą H, Vectrą C teraz Signum, także o Oplu coś wiemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zakładam że mogę tu te linki wkleić - w końcu to nie Skoda:
http://otomoto.pl/opel-zafira-enjoy-C16551122.html
ok jutro będę tam w okolicy, także ogarnę tematkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Agamek12, kolego to są auta z wypożyczalni Hertz. Jest to baza Orbis Transport. Niestety zmartwię Cię dobre autka schodzą szybko zanim są wystawione do sprzedaży. Zależy kto Co lubi, ale ja nigdy nie znalazłem na placu okazu który by mi się spodobał. Te lepsze wykupują pracownicy bo mają upusty.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Adrian, nie wszystko jest takie fatalne jakby się wydawało.
Agamek12, jedyny minus, jeśli w ogóle można tak na to patrzeć to fakt iż miały te auta x kierowców jak to w wypożyczalni albo schodzą z Hertz Leasing - IMO - warto się zainteresować tematem bliżej na tyle, że jakby mi się tam coś spodobało to brałbym na oględziny do serwisu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adriankolego to są auta z wypożyczalni Hertz. Jest to baza Orbis Transport.
Można trafić coś ciekawego ale to naprawdę kwestia danej sztuki.
Adam, proponuję jednak wizytę osobiście, bo kolega jednak chyba niewiele powie. Po prostu musisz przyść "pomacać" firzycznie dany egzemplarz.
Komentarz
-
-
piotrek_os, ja chcę kupić dobre auto w dobrej cenie - jakoś dotychczas się nie sparzyłem podchodząc do tematu w ten sposób.
Nie ulegam stereotypom, nie boję się aut po kobietach i to się sprawdza - zarówno dawno temu kupiony Matiz, jak i obecna Tojtojka potwierdzają, że serwisowane w ASO, a użytkowane przez kobiety auta są naprawdę dobre - a przy okazji można się z nimi dość "intensywnie" targować i kupować auta w bardzo dobrej cenie (nawet wliczając to drobne naprawy "startowe")...
A skoro auta po kobietach są dobre, to może można też dobrze trafić auto pofirmowe?
No a poza tym to chyba niemal każdy mający jakieś tam pojęcie o samochodach jest w stanie ocenić (przynajmniej wstępnie) czy dane auto to potencjalny sztrucel, czy też auto warte zainteresowania. Nie trzeba zakładac z góry że jeśli szukam auta taniego to tylko po to, aby je kupić i potem mieć skarbonkę...
Komentarz
-
-
Agamek12,
wiesz co, lecialem dziś alejami pod ten komis, ale jak zobaczyłem zajebisty korek od popularnej, po prostu odpuściłem!
stania na jakieś 40 min, a nie mialem tyle "wolnego czasu"
także wybacz mi
kwiaty i czekoladki wyślę pocztą 8)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12zepsułem Tojkękliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz